Posted on / by Escola Municipal de Música de Palma / in notícies informatives

III Trobada de Violoncels

III Trobada de Violoncels

Com serà la Trobada? 

Tindrà lloc els dies 20 i 21 d’abril (matí i tarda) a lEscola Municipal de Música de Palma. Adreçada a tots els estudiants de violoncel, de tots els nivells i edats. Fomentarà el treball en equip, la creativitat i la pràctica en ensemble i orquestra de violoncels dins un entorn modern i contemporani. Cercam promoure activitats amb ànim de dinamitzar la cultura i el coneixement del violoncel a les Balears, compartint idees i experiències entre el professorat i lalumnat de diferents centres destudis. La Trobada suposarà un escenari on els alumnes tindran loportunitat de realitzar actuacions i tocar en públic, en llocs diferents dels habituals. 

Quines activitats farem? 

Tallers de soundpainting Tallers dexpressió corporal Tallers de toquem jugantTallers de lutheria Tallers de violoncel barroc i viola de gamba Podràs provar un violoncel elèctric Ensemble de violoncels Orquestra de violoncels Marató de violoncels

Quin serà el planning? 

Dissabte 28 de Març: matí (9.3014.00) i tarda (15.3020.00) Diumenge 29 de Març: matí (10.0014.00) i tarda (concentració a les 16.00) (Dins aquests horaris es desenvoluparan els diferents tallers i assajos en grups reduïts. Una vegada finalitzada linscripció rebreu un correu amb tota la informació detallada)

Quin professorat hi haurà? 

Professorat amb titulacions superiors i oficials de les diferents escoles de música i conservatoris de les Illes Balears  així com també, amb reconeguts compositors i intèrprets de les Illes. 

On serà la Trobada? 

La Trobada serà el 20 i 21 d’abril a lEscola Municipal de Música de Palma (C/ Blanquers, num.2, Palma). El concert de cloenda daquesta trobada tendrà lloc a lauditori del Teatre Xesc Forteza

 

Tags: